Stakeholderdialoog

Terwijl politici nu moeten bewijzen dat ze in het belang van het land snel tot een stabiele coalitie kunnen komen, is samenwerking in het bedrijfsleven op alle fronten momenteel het centrale thema. Dat bleek ook tijdens een recente stakeholderdiscussie bij BAM, een van onze partners.

Om CO2 en afval te reduceren, om veiligheid op en rond de bouwplaats te garanderen en om te blijven innoveren is samenwerking steeds het sleutelwoord. Alle stakeholders erkenden dat. Groot was de bereidheid hierover met elkaar nieuwe afspraken te maken. Wilt u meer weten over het organiseren van een stakeholderdialoog? Bekijk dan ons webdossier voor praktische tips en praktijkvoorbeelden.

Deze column verscheen op 13 september  in de nieuwsbrief van MVO Nederland.

Ga naar het originele bericht