Deze week wisselden vertegenwoordigers van een tiental duurzaamheidsorganisaties, aangevuld met enkele communicatie-experts, meningen en ervaringen uit over de kwaliteit van de communicatie over MVO. We bespraken goede voorbeelden maar vonden ook dat er nog veel te verbeteren valt.

Een aantal met elkaar geformuleerde do’s en don’ts voor duurzame communicatie kunt u hier lezen. Een belangrijke conclusie was ook dat er in de wereld van duurzaamheid veel beter moet worden samengewerkt. Een inspirerende nationale ambitie zou daarbij als wenkend perspectief moeten dienen. De bereidheid om hier met elkaar over verder te praten was breed aanwezig. MVO Nederland is graag onderdeel van deze coalition of the willing.

Deze column verscheen op 16 mei 2013 in de nieuwsbrief van MVO Nederland.

Ga naar het originele bericht