U bent al een tijd van plan om aan uw huis te klussen. Het kan een flinke renovatie zijn, een verbouwing of alleen een likje verf. Het doel is om uw huis mooi(er) te maken zodat u er fijner woont.

De gedachte aan het resultaat van het klussen maakt u blij. Maar eerst moet u aan de slag. Hoe wilt u dat het huis er uit komt te zien, wat worden de klussen en wat heeft u daarvoor nodig? En kunt u dat alleen of schakelt u de hulp in, van een professional, een vriend of de buurman?

Hetzelfde geldt voor ondernemers die starten of verder willen met MVO. Waar sta je als bedrijf of organisatie, waar wil je heen en wat is daarvoor nodig? Het is fijn om daarbij op weg geholpen te worden.

Dat doen we bij MVO Nederland. Wij bellen onze nieuwe partners om hen persoonlijk welkom te heten bij het netwerk. We bespreken de ambities, de wensen en behoeften van het bedrijf op het gebied van MVO. Al snel blijkt dan wat voor die partner geschikte stappen zijn.

In een tijd waar elke investering, zowel van tijd als geld, drie keer wordt afgewogen, is persoonlijk contact niet altijd vanzelfsprekend. We merken dat onze partners het telefoontje dan ook erg waarderen. We krijgen zelfs verbaasde reacties, partners die verrast zijn door de interesse en aandacht. Zo kan het dus ook!

Het bellen van onze partners gebeurt, letterlijk, door de hele organisatie. Medewerkers van het Partnerteam, afdeling Kennis & Leren, Financiën, Communicatie, directeur Willem Lageweg: iedereen belt mee. Wellicht spreken we u binnenkort? En mocht u nog geen (concrete) klusplannen hebben, wij helpen u graag met het maken van de bouwtekening of het kiezen van een kavel.

Als u met ons wilt praten, hoeft u natuurlijk niet op ons telefoontje te wachten. U kunt ons altijd bellen  via 030 230 5620. We spreken u graag!