Jongeren aan de Macht!

Duurzaamheid gaat over de toekomst en dus over jongeren. De tijd is al lang voorbij dat je over jongeren praat zonder dat zij mee aan tafel zitten. Toch zijn ze bij duurzaamheidsdiscussies vaak ondervertegenwoordigd of zelfs helemaal afwezig. Om hier radicaal verandering in te brengen stel ik voor dat ieder bedrijf dat MVO serieus neemt een twintiger opneemt in de raad van commissarissen of een vergelijkbaar orgaan. MVO Nederland, Urgenda en De Groene Zaak hebben dit inmiddels gedaan. Het netwerk DJ100 heeft een lijst van meer dan 100 jongeren die hiervoor graag in aanmerking komen. Gewoon doen dus.   Deze column verscheen in de MVO Nederland nieuwsbrief van 20-03-’14

Deze column verscheen in de MVO Nederland nieuwsbrief van 20-03-’14

Ga naar het originele bericht